Paikallisyhdistykset

Kutsumme Sinut jäseneksi aktiivisten, rohkeiden ja ahkerien naisten joukkoon. Tule mukaan vaikuttamaan, viihtymään ja verkostoitumaan kanssamme liittymällä jäseneksi.

Kokoomusnaisissa vaikutat mahdollisuuksien tasa-arvon, naisten uramahdollisuuksien ja paremman arjen puolesta. Tarjoamme koulutusta, mielenkiintoisia tapahtumia ja uusia verkostoja. Kannustamme naisia työelämässä oman alansa huipulle ja rakennamme Suomesta kaikille kannustavaa paikkaa kasvaa, kehittyä ja onnistua.

Mahdollisuuksien tasa-arvon tarvitsee puolustajia. Kokoomusnaisten jäsenyys on niille, jotka haluavat näyttää esimerkillään, että meistä jokaista tarvitaan rakentamaan parempaa maailmaa. Liittymällä jäseneksemme tulet mukaan puhujista tekijöihin. Kokoomusnaisiin kuuluu tuhansia jäseniä ympäri Suomen. Vaikutamme kaikilla yhteiskunnan tasoilla.

Savo-Karjalan Kokoomusnaiset ry. on Kokoomuksen Naisten Liiton piirijärjestö, joka syntyi 15.12.2013 Pohjois-Savon ja Pohjois-Karjalan Kokoomusnaisten yhdistäessä vaalipiiriuudistuksen myötä voimansa.

Jäsenmaksu on yhdistyksestä riippuen 40–55 € vuodessa. Alle 30-vuotiailta jäseniltä jäsenmaksu on 7–22 € vuodessa.

Kiuruveden Kokoomusnaiset ry

Kuopion Seudun Kokoomusnaiset ry

Tutustu Kuopion Seudun Kokoomusnaisiin Facebookissa klikkaamalla tästä⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠

Lieksan Kokoomusnaiset ry